Vyhledávání


Kontakt

Mirka
DĚČÍN III - STARÉ MĚSTO

E-mail: miruska01@seznam.cz

Průjmy

23.08.2010 01:52

Ebinka je expert v tom něco sežrat, ať už je to venku hovno nebo doma celý vlašský ořech i se skořápkou. Pak má průjem a bleje a já s ní lítám tak 5x za noc před barák, když pak vstávám v pět ráno je úžasný pohled na to, jak si spokojeně spí!

V zimě jsem takhle taky lítala a pak jsem si všimla, že když na konci tlačila poslední zbytky, byla tam krev. Takže zase honem na veterinu, tam nám doktor řekl, že to není protržené střevo, protože by to bylo tenké a ne tlusté, takže je vlastně nemožné říci z čeho to je (koneckonců ještě jsem se nikdy pořádně nedověděla z čeho se jí co stalo). Takže jsme dostaly spoustu tablet na odčervení, aby se jí nedostaly bakterie ze střeva do těla a nasadila se dieta (speciální granule pro citlivé trávení a střídat se suchou rýží) a dostávala probiotika v pastě - opět nehorázný účet. Nejpravděpodobnější příčina prý bylo pojídání sněhu. Nejhorší bylo, že měla zakázány i piškoty, v tu chvíli byla jak otesánek - mámu a tátu sem snědl a tebe taky sníím.

Takže pokaždé když dostane průjem nasadím jí dietu a brzy se to srovná.  Mimochodem asi největší hnus co kdy Ebka sežrala byli slimáci - ve velkém stádiu rozkladu v pet flašce u sousedky na zahrádce...